aplej ar ūdeni garšaugus:pāris melnos apaļos piparus,smaržīgo piparu,lauru lapu,mārrutku lapas un var mārrutku saknīti,ķiploku (es gan sagriezu),dilles(es dilles ziedus ar kātiņiem uzliku katrai burkai virsū..pamērcē kādu brīdi-man bija 40 minūtes,tad šo pievienoju vārītajai vājākai marinādei: uz 1 l ūdens: 1 ēdamkaroti sāls 1 ēdk. cukura visu uzvāra,atdzesē līdz apmēram 80 grādiem un pievieno 9% galda etiķi-7-9 ēdamkarotes VAI :Stiprajai marinādei: uz 1 l ūdens:80 g cukura50 g sāls visu uzvāra,atdzesē līdz aptuveni 80 grādiem un pielej:21-24 ēdamkarotes 9% galda etiķa |
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru