|
Ņemam:3kg kabaču,kurus nomizo un sagriež mazākos gabaliņos |
|
Kabačus sasmalcina |
|
Sagriez nelielos gabaliņos 1 kg papriku |
|
Traukā,kurā vārīsiet masu ielej nedaudz ūdens,1 kg tomātu mērces,1 glāzi eļļas,1 glāzi cukura,4 ēdk. sāls(parasto,galda sāli) |
|
Masu kārtīgi izmaisa.Var pievienot 400 g rīvētu burkānu.Šoreiz arī pieliku tos |
|
Sautē visu,kamēr dārzeņi ir gandrīz mīksti.Pievieno 3 galviņas sasmalcinātu ķiploku,4-5 ēdk. galda etiķa un pasautē vēl 10-15 minūtes.Gatavoju uz malkas plīts,tāpēc gatavības laiks var nedaudz atšķirties.Pa to laiku jau sagatavo burciņas un vāciņus |
|
Karstu sapilda burkās |
|
NO:3 kg kabaču,1 kg paprikas,400 g burkānu,1 glāzes eļļas,1 glāzes cukura,4-5 ēdk. sāls,4-5 ēdk. galda etiķa,3 ķiploku galviņām sanāca attēlā redzamais skaits burciņu. LAI IZDODAS UN ZIEMAS KRĀJUMI PAPILDINA PAGRABUS! |
Related Posts : kabači,
kabači ar papriku,
KONSERVI ZIEMAI
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru