piektdiena, 2015. gada 21. augusts

Ziemai:kabači ar papriku un burkāniem

Ņemam:3kg kabaču,kurus nomizo un sagriež mazākos gabaliņos
Kabačus sasmalcina
Sagriez nelielos gabaliņos 1 kg papriku
Traukā,kurā vārīsiet masu ielej nedaudz ūdens,1 kg tomātu mērces,1 glāzi eļļas,1 glāzi cukura,4 ēdk. sāls(parasto,galda sāli)
Masu kārtīgi izmaisa.Var pievienot 400 g rīvētu burkānu.Šoreiz arī pieliku tos

Sautē visu,kamēr dārzeņi ir gandrīz mīksti.Pievieno 3 galviņas sasmalcinātu ķiploku,4-5 ēdk. galda etiķa un pasautē vēl 10-15 minūtes.Gatavoju uz malkas plīts,tāpēc gatavības laiks var nedaudz atšķirties.Pa to laiku jau sagatavo burciņas un vāciņus
Karstu sapilda burkās
NO:3 kg kabaču,1 kg paprikas,400 g burkānu,1 glāzes eļļas,1 glāzes cukura,4-5 ēdk. sāls,4-5 ēdk. galda etiķa,3 ķiploku galviņām sanāca attēlā redzamais skaits burciņu.
LAI IZDODAS UN ZIEMAS KRĀJUMI PAPILDINA PAGRABUS!

Nav komentāru: